Usluge- Partnersko savjetovanje

Kad se slažete da se ne slažete...

Ukoliko osjećate nezadovoljstvo u svom odnosu s partnerom te shvaćate kako vam nedostaje komunikacije u kojoj nećete ponavljati iste argumente i obrasce ponašanja, imati iste nepovoljne rasplete scenarija, a s partnerom/icom se slažete da se ne slažete te oboje želite sagledati kako dovesti odnos u bolje stanje, partnersko savjetovanje je za vas.

Cijena i trajanje susreta je 60eur/60min

Kome je namijenjeno partnersko savjetovanje?

Partnersko savjetovanje namijenjeno je partnerima koji se međusobno udaljavaju, kod kojih postoje teškoće u međusobnoj komunikaciji, učestale tenzije, razmirice i nerazumijevanja.

Kako funkcionira partnersko savjetovanje?

Partnersko savjetovanje je poseban oblik savjetovanja u kojem svaki partner izlaže svoje neslaganje i probleme u odnosu s drugim partnerom te uči kako uspješnije čuti i doživjeti drugu stranu s ciljem ostvarenja odnosa u kojem se obje strane osjećaju poštovano i zadovoljno. 

Nesuglasnice i konflikti u partnerskim odnosima (veze, brakovi) su neizbježne, međutim način izlaženja na kraj s takvim situacijama određuje kvalitetu i trajanje odnosa, stoga je važno naučiti rješavati probleme na efikasan način koji potiče međusobno razumijevanje i osnažuje temelje partnerskog odnosa.

Partnersko savjetovanje potiče otvorenu komunikaciju, slušanje, davanje povratne informacije i doživljavanje druge strane kako bi se lakše stekao uvid u problem, pronašli novi obrasci ponašanja ili rješenja koja su zadovoljavajuća za obje strane.  

Terapeutkinja zajedno s klijentima sagledava problem iz više perspektiva te se time stvara razumijevanje samoga sebe, međusobno partnersko razumijevanje i otvara prostor za pronalazak alternativnih ponašanja kako bi prevladali postojeće poteškoće i riješili problem na obostranu korist i zadovoljstvo.  

Kontaktiraj nas i prijavi se za partnersko savjetovanje

Kontaktiraj nas