Psihoterapeutkinja

Tamara Dabov

mag. socijalnog rada, NLPt psihoterapeutkinja, NLP Trener

tamara dabov

Moj put do Studijskog centra socijalnog rada, gdje sam se počela obrazovati za zanimanje socijalne radnice, uključivao je mnoštvo osobnog preispitivanja i istraživanja po ulicama mojih želja i potreba. Svaka ulica i svako zaustavljanje bilo je posebno na svoj način i značajno za daljnji put. Susretala sam različite ljude, otkrivala različite poslove i ispunjavala slobodno vrijeme različitim aktivnostima.  Svaka takva situacija bila je korak bliže spoznaji što mogu, volim i želim raditi. 

Tijekom školovanja za zanimanje socijalne radnice počela sam se uključivati u rad organizacija koje pružaju podršku pojedincima i obiteljima u unapređenju i očuvanju njihovog mentalnog zdravlja.  Uz tjelesnu aktivnost, kao do tada najznačajniju aktivnost, počela sam otkrivati nove mogućnosti balansiranja između tjelesnog i mentalnog zdravlja. Naučeno i stečeno, sa svojim osobnim iskustvom, sam objedinila u završnom radu u kojemu sam istraživala značaj sudjelovanja osoba s tjelesnim invaliditetom u jedrenju kao rekreacijskoj aktivnosti. 

Ipak mjesto gdje značajnije počinjem upoznavati sebe, prihvaćati svoje poznate i otkrivati svoje nepoznate resurse je na NLP Akademiji gdje se obrazujem na području Neurolingvističkog programiranja. Značaj stalnog osobnog rasta i razvoja kako u okolini u kojoj živim tako i sa klijentima sa kojima radim prepoznajem kao privilegiju svog života. 

Vjerujem kako svaka situacija ima svoje rješenje. Ponekad se možda nalazi na mjestu na kojemu se nalazimo, a ponekad možda treba prošetati onim ulicama sa početka moje priče. Ponekad možemo sami, a ponekad uz nekoga. Veselim se biti taj netko. 

Završene edukacije:

Tu smo za sva pitanja i odgovore koje treba raspetljati

Kontaktirajte nas