O nama

Naše Klupko resursa- upoznajte svoje terapeutkinje

Želja nam je podijeliti s drugima saznanja koja smo stekle na osobnom i profesionalnom putu razvoja te tako poduprijeti razvoj pojedinca i zajednice u kojoj živimo i djelujemo.

bonnie-kittle-9-nse_crvke-unsplash

Upoznaj nas

Naša priča i naše mahune

Naša priča počela je onog trenutka kada smo upisale edukaciju iz Neurolingvističke psihoterapije, gdje smo se i upoznale. Interakcija na edukacijama vrlo je brzo prerasla u druženje na privatnoj razini.

Kako su edukacije trajale nekada i danima, a uz učenje smo i živjele skupa, doživjele se u vremenu prije prve kave, jutarnjoj strci, redovito dijelile ručak varivo mahune kao najbolji obrok koji postoji, bile jedna s drugom kada uvečer dođu doživljaji dana, rada i života povezani s umorom pa nekako i u tome našle humora, od kolegica, postale smo si međusobno mnogo više.  

Rast

Naučile smo da su svi potrebni resursi u nama

Kroz naš odnos smo dodatno osvijestile kako svatko od nas, već u sebi ima potrebno da bi napravio promjenu, ali se ponekad zapetljamo u klupku naših misli i osjećaja, pa nam je dobrodošla podrška da se aktiviramo, sve to raspetljamo i pomognemo sami sebi da napravimo željenu promjenu. Zbog toga se i rodila ideja o pokretanju Klupka Resursa, kao i o njegovom imenu. 

Misija

Naša misija je osnažiti vas vašim resursima

Želja nam je podijeliti s drugima saznanja koja smo stekle na osobnom i profesionalnom putu razvoja te tako poduprijeti razvoj pojedinca i zajednice u kojoj živimo i djelujemo.

Vjerujemo kako svakog od nas život često dočeka nespremnog i posljedično ostanemo zamrznuti u nekom bolnom trenutku, teškoj priči ili fazi života, no ako si dopustimo zatražiti podršku, kroz terapijski proces možemo spoznati vlastitu snagu koju nosimo u sebi kada smo fleksibilni i kada se naumimo kvalitetno razviti najvažniji odnos u životu, onaj sa samim sobom.

O NAMA

Upoznajte nas bolje pojedinačno

Živimo i radimo u različitim dijelovima Hrvatske, tako da nas možete pronaći u Zagrebu, Kninu, Petrinji, Šibeniku i Splitu. Veselimo se našu priču od sada dijeliti s vama.

“Ponosna sam i sretna što su moje edukantice, a sada i kolegice, odlučile zajedno osnovati tvrtku te pružati usluge na području osobnog rasta i razvoja kako pojedinaca tako i organizacija. Ovaj složan tim s istim ciljem i energijom, te bogatim znanjem i iskustvom, je garant za profesionalan i uspješan rad na postizanju ciljeva za dobrobit klijenata.”

nadakaiser-1

Dr. Nada Kaiser

NLP & Coaching Akademija

“Klupko resursa is a strong team of very competent women who work as coaches, trainer and therapists. I know them for five years and they impressed me much with their combination of high competence, deep acceptance and understanding of the client´s needs on the one hand and a lot of humor and lakoca on the other hand. For me the perfect mixture for successful work. I can highly recommend them!”

preuzmi

Martin Haberzettl, psychologist, owner of a consulting company in Germany and Austria, teaching trainer and teaching coach NLPt, executive coach and licensed psychotherapist

Pogledajte sve naše usluge

Saznajte više